La Comissió Executiva de la CCASPS realitza una reunió final per a avaluar el mandat i fer propostes de continuïtat

13/06/2023
Política

El dilluns 12 de juny va tenir lloc l'última reunió de la Comissió Executiva de la Coordinadora de Municipis per a fer una avaluació dels quatre anys de mandat i elaborar propostes de continuïtat per a la pròxima legislatura. La trobada, que es va donar en format híbrid, va comptar amb la participació de set municipis membres de la Coordinadora, així com de l'equip tècnic de la CCASPS.

Després de la celebració de les eleccions municipals, la junta va tenir l'oportunitat de repassar les principals línies de treball de la Coordinadora, tenint en compte els desafiaments més importants que s'han plantejat per a extreure'n aprenentatges. Es van destacar els assoliments més significatius de la legislatura, com l'ampliació del nombre de socis. A més, es van ressaltar els esforços conjunts per a donar a conèixer la història del poble sahrauí, especialment entre els més joves. En aquest sentit, es va posar l'accent en la rellevància de la proposta de la CCASPS d'impulsar una activitat de contacontes infantil itinerant.

La trobada, que va comptar amb la participació de càrrecs electes i tècnics dels municipis de la CCASPS, va servir per a analitzar de manera detallada el treball realitzat en àrees clau com la coordinació, l'elaboració de continguts, la relació amb altres agents solidaris i el viatge als campaments de població refugiada. Es va destacar la importància d'enfortir la coordinació entre els municipis, especialment a través de l'intercanvi de recursos i coneixements.

La presidenta de la CCASPS, Gemma Aristoy, va ressaltar la importància de celebrar una reunió final i va expressar la seva gratitud als representants municipals per la seva dedicació i compromís durant el mandat.