L'Intergrup del Sàhara Occidental presenta l'informe elaborat a partir del viatge als campaments de població sahrauí refugiada

23/06/2023
Política

A la nova sessió de l’Intergrup del Sàhara Occidental s’ha presentat de forma oficial l'informe elaborat pels diputats a partir del viatge als campaments de població sahrauí refugiada. Reprenent allò que s'havia acordat a la passada reunió es va treballar per tal que les entitats especialistes que participen de les sessions de l'Intergrup poguessin fer les aportacions, modificacions i esmenes pertinents. A més, s'ha plantejat les diferents possibilitats que es podrien seguir a partir d'aquí amb els objectius del viatge de recollir el màxim d'informació possible per tal d'elaborar un informe i impulsar iniciatives parlamentàries que es puguin elevar a les instàncies oportunes. 

 

D'altra banda, també s'ha treballat en la preparació i organització d'una jornada oberta al públic amb la participació del municipalisme solidari amb el poble sahrauí, així com altres agents solidaris a Catalunya, pel mes de novembre. La reunió va finalitzar concretant aspectes relacionats amb l'arribada dels infants sahrauís a l'estiu de 2023 amb el programa de Vacances en Pau.